A1 Machines

Nederlands
Engels
Duits
Winkelwagen

Producten


Producten zoeken

A1 Machines, de nieuwe naam voor Bramer Houtbewerkingsmachines Bovendien een nieuwe bedrijfslocatie aan de A1 in Enter

Vanaf 1 januari 2013 is A1 Machines in Enter de nieuwe naam en bedrijfslocatie voor Bramer Houtbewerkingsmachines. Door de groei van ons bedrijf, dat al vele tientallen jaren gevestigd was in Vroomshoop, voldeed het pand en de locatie in Vroomshoop niet meer. A1 Machines wil klanten op efficiënte wijze een totaalpakket bieden en daarbij hoort een nieuwe naam en een nieuw pand, op een A1 locatie.

Vandaar dat is gekozen voor A1 Machines aan de Vonderweg 10a in Enter.

A1 Machines

Sinds 1984 een begrip in Oost-Nederland. Sinds jaren ligt het accent van A1 Machines op exclusiviteit van haar klanten, in plaats van exclusieve verkoop van één of meerder merken machines. Deze visie is sinds de overname van het bedrijf enkele jaren geleden in een nieuw en eigentijds jasje gegoten. De aangepaste visie kan het best omschreven worden als: Door zo dicht mogelijk bij haar klanten te staan, is A1 Machines complementerend voor diezelfde klanten. Het team van A1 Machines streeft er dan ook naar, zo goed mogelijk te begrijpen wat voor een individuele klant van belang is; hoe kan A1 Machines hier het best invulling aan geven. Met andere woorden: Toegevoegde waarde creëren, door levering van efficiënte, vakkundige en oplossingsgerichte diensten en machines.Een visie is mooi, maar moet ook door allen worden gedragen. In dit opzicht kan rustig worden gesteld; dat onze service monteurs het visite kaartje van het bedrijf zijn. Deze visie en de invulling daarvan, vormen dan ook één van de troeven van ons huidige succes.

A1 Machines voert al jaren het Duitse topmerk Martin houtbewerkingsmachines:

A1 Machines BV voert sinds jaren het Duitse topmerk Martin. Martin machines vormen sinds jaren “de standaard”, maar niet iedereen heeft het werk of het geld voor een nieuwe Martin. Om ook deze grote groep klanten te kunnen bedienen, gaan en blijven wij graag in gesprek.Een mogelijk alternatief kan een goed gebruikte machine zijn, maar ook andere merken van soortgelijke kwaliteit zoals Altendorf, Hofmann en Panhans behoren dan tot de keuzes die wij graag met u bespreken en aanbieden.

Sinds 2010 hebben we goede samenwerking met de Klingelnberg-Klaus , importeur en dealer van alle merken binnen de Homag Group. Zoals Martin als “de standaard”voor de traditionele houtbewerkingmachines geldt, geldt hetzelfde voor de merken: Holzma, Weeke, Brandt, Argstedt, Ligmatech, Weinmann en Homag. Door deze samenwerking is A1 Machines in Oost-Nederland in staat onderhoud en service van deze merken te bieden met de volledige steun van de importeur en fabrikant. Deze samenwerking heeft in relatief korte tijd geleid tot enkele zeer grote aansprekende projecten en ook vele kleinere projecten. De uiteindelijke winnaars van deze samenwerking zijn onze klanten, die de beste machine oplossingen ontvangen en de meest flexibele en efficiënte ondersteuning.

Importeur voor Nederland van Martin houtbewerkingsmachines.

A1 Machines