A1 Machines

Nederlands
Engels
Duits
Winkelwagen

Producten


Producten zoeken

Service diensten

Naast de in- en verkoop van machines bieden wij ook de service op houtbewerkingsmachines. Onze monteurs zijn vakbekwaam en weten waar ze over praten. Daarom bieden wij u de ideale service m.b.t. installaties, storingen, onderhoud, logboek en aanpassingen.

INSTALLATIE:

Onze monteurs worden altijd goed geïnformeerd zodat de installatie goed en veilig verloopt. Het is vanzelfsprekend dat de machines goed worden afgesteld zodat deze goed functionerend worden opgeleverd. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, daarom is het van belang dat alle beveiligingsmiddelen op de juiste wijzen worden aangebracht en u en de eventuele gebruikers een goede uitleg krijgen over de werking van de machine.

STORING:

Het is erg vervelend voor u als een machine stil komt te liggen, daarom hebben storingen bij ons een hoge prioriteit. Er zal steeds getracht worden een storing zo snel mogelijk te verhelpen. Aan de hand van uw informatie zal er gekeken worden op welke wijze wij het best en snelst van dienst kunnen zijn.
Omdat we een kleine en platte organisatie zijn, kunnen we u snel en slagvaardig van dienst zijn.

ONDERHOUD:

A1 Machines BV verricht in overleg met, en in opdracht van u periodiek onderhoud. Dit wordt gedaan op grond van het aantal draaiuren van uw machine. Wij houden dit voor u in de gaten en plannen in overleg met u een onderhoudsbeurt zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt en geen productieverlies lijdt. De controles vinden plaats aan de hand van een inspectielijst zodat er niets over het hoofd gezien kan worden en u zo snel mogelijk verder kunt met uw productie.

LOGBOEK:

Sinds medio 2011 zijn we bezig een digitaal service planning systeem te implementeren, inclusief logboek op machine niveau. Hierdoor kunnen we u als klant op elk moment een overzicht bieden van onze werkzaamheden. Dit systeem zal in de toekomst ook toegankelijk worden gemaakt voor onze klanten.

AANPASSINGEN:

Mocht u een aanpassing willen aan een bestaande machine dan ben u bij ons aan het juiste adres. Samen zullen we uw wensen doornemen en kijken of de aanpassing haalbaar is en uw veiligheid hierdoor niet in gevaar komt.

A1 Machines